Nordea Markets nedgraderer sin anbefaling av Fred. Olsen Energy fra salg til en sterk salgsanbefaling. Ifølge TDN Finans fremgår det av en oppdatering fra Nordea Markets onsdag.
Tallknuserne estimerer en ebitda for Fred. Olsen Energy på 94 millioner dollar for andre kvartal, ned åtte prosent fra forrige kvartal.Onsdag omsettes aksjen for 158 kroner, ned hele 5,95 prosent. Siden nyttår har verdien på selskapet falt med 36,01 prosent.- Vårt nye kursmål på 125 kroner er justert for utbytter og representerer fortsatt en rabatt på 20 prosent sammenlignet med vår diskontert kontantstrøm-modell. Dette er fordi vi fortsetter å se det som sannsynlig med flere negative nyheter og en inntjeningsrisiko relatert til klassingen av selskapets fartøy, skriver meglerhuset.Fred. Olsen Energy legger frem sine kvartalstall 11. juli.