- Det er ikke prisingen av aksjene som bekymrer meg, men at vi har gått så lenge uten en korreksjon. Jeg vil ikke bli overrasket om det kommer en snart, sier Jim  Cirenza, DNB Markets aksjesjef i USA til DN.- Det kan være godt for psykologien med en korreksjon nå, legger direktør Giacomo Landi, som leder DNBs virksomhet i Nord- og Sør-Amerika.Cirenza mener kvartalsrapporteringen for 2. kvartal kanskje er den viktigste og mest spennende resultatsesongen de har hatt på lenge.DN skriver at ved utgangen av forrige uke hadde 73 prosent av selskapene meldt om sterkere topplinjevekst enn analytikerne hadde ventet. Hvis trenden fortsetter vil det være det beste kvartalet siden 2007, ifølge tall fra FactSet.- Dette er overraskende. Etter den strenge vinteren og svake økonomiske veksten i vår ventet mange at selskapene ville skuffe på dette punktet, men det har så langt ikke skjedd, sier Cirenza.