Dow Jones falt 0,7 prosent yil 16.960, mens den bredere S&P falt 0,5 prosent til 1.978.Teknologitunge Nasdaq avsluttet ukens siste handledag ned 0,5 prosent til 4.450.Det ble totalt omsatt 520 millioner aksjer på New York-børsen og 1,7 milliarder på Nasdaq.Resultatsesongen fortsetter å rulle i USA og på selskapsfronten rapportert VIsa et resultat over analytikernes forventinger, samtidig nedjusterte selskapet forventingene for 2014.Det sendte aksjen ned 3,7 prosent, noe som plassert Visa i bunnen blant aksjene innefor Dow JOnes Indutrial.- Vi ser en viss skeptisime på markedene før ukesavslutningen. Neste uke har flere viktige holdepunkter, deriblant BNP-, jobb og inflasjontall, og det kan virke som investorene tar ut geinst før dette, sier Ian Kerrigan på JP Morgan Private Bank til Bloomberg News.Også nettgiganten Amazon la frem tall fredag; aksjen falt mer enn ti prosent på skuffende kvartalstall.- Jeg er ikke urolig for Amazon. De er mer interessert i langsiktig fremgang enn kortsiktig opgang, sier Patrick Spencer i Robert W. Baird til Bloomberg.Også musikkprodusenten Oandora falt ti prosent, mens Wabco endte ned 1,6 prosent.