Facebook
presenterte kvartalstall etter stengetid torsdag68 prosent fra samme kvartal i fjorOppgangen fortsatte i ordinær handel torsdag, og aksjen steg 5,2 prosent til 74,98 dollar og 76,74 dollar på det høyeste intradag. Det er ny all-time high!Og en fin "high" for den 30-år gamle Facebook-gründeren Mark Zuckerberg, skal vi tro Forbes.com.LES OGSÅ: Nå er han verdens rikeste
. Selskapet hadde inntekter på 2,91 milliarder dollar i kvartalet, mens det ifølge Bloomberg i snitt var ventet 2,81 milliarder dollar.Daglige aktive brukere i snitt i juni var 829 millioner, opp 19 prosent fra i fjor. Det var 654 mobile brukere, opp 39 prosent fra i fjor. Annonseinntektene var på 2,68 milliarder dollar, opp . 62 prosent var inntekter fra mobile plattformer.Det gjorde utslag på aksjekursen som steg 2,9 prosent til 71,29 dollar i ordinær handel og fortsatte opp 3,9 prosent til 74,09 dollar i etterhandelen, etter at tallene var sluppet onsdag kveld. Etter gårsdagens børsfest økte han formuen med 1,6 milliarder dollar eller om lag 10 milliarder kroner på én dag.Forbes har rangert Zuckerberg som verdens 17. rikeste person med en formue på 33 milliarder dollar eller om lag 205 milliarder kroner.Børsverdien på Facebook er da 183 milliarder dollar, tilsvarende 1.135 milliarder kroner. Da har Facebook også passert Oracle i børsverdi, med 3,4 milliarder dollar, tilsvarende 21 milliarder kroner. Til sammenlingning er børsverdien på Statoil i dag på 583 milliarder kroner.