Stemningen blant de asiatiske børsene er god tirsdag, etterfulgt en svakere avslutning på
Wall StreetOppgangen kom etter at banken hadde søkt om å bli den første statlige banken til å implementere «blandet eierskap» - en reform for å tillate en større rolle for privat kapital.
mandag.I skrivende stund er børsen i Tokyo opp 0,6 prosent, mens indeksene i Hong Kong og Shanghai er opp 0,3 og 0,2 prosent.Med en uke fullspekket av viktige makrotall fra USA, er trolig markedene noe avventende, men ifølge en analyseleder i Singapore vil den gode stemningen fortsette:- Aksjerallyet vil fortsette resten av året. Vi ser økonomisk vekst som påvirker resultatrapportene, sier lederen til Bloomberg.Mens S&P 500 blir omsatt med en P/E-verdi på 16,6 er det tilsvarende tallet 13,6 for den brede asiatiske indeksen MSCI Asia Pacific.Kinas 5. største bank, Bank of Communications, opprettholder seg fra gårsdagens stigning på 6,2 prosent.