Berenberg og Handelsbanken Capital Markets jekker oopp kursmålet på RCCL fra henholdsvis 60 og 67 dollar til 73 og 80 dollar. Samtidig velger tallknuserne i Fondsfinans å heve kursmålet fra 390 til 420 kroner. Ifølge TDN Finans fremgår det av rapporter fra meglerhusene.Ikke uventet betyr det at meglerhusene beholder sine kjøpsanbefalinger.- Vi mener de nye målene er aggressive, men realistiske og nøye planlagt av organisasjonen med et insentivprogram for ledelsen. Vi høyner derfor kursmålet for aksjen fra 67 til 80 dollar og beholder vår kjøpsanbefaling, skriver Handelsbanken Capital Markets.Torsdag presenterte Royal Caribbean Cruise Lines sine kvartalstall, til stor begeistring for analytikere og investorer.I 2. kvartal 2014 fikk cruisegiganten et justert resultat på 0,66 dollar pr aksje. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 0,52 dollar pr aksje.Selskapet omsatte i perioden for 1,98 milliarder dollar, mot 1,88 milliarder dollar året før. Her var det ventet en omsetning på to milliarder dollar.Ledelsen i RCCL forventer et resultat på 3,40-3,50 dollar pr aksje i 2014. I forrige kvartal ble det guidet et resultat på 3,25-3,45 dollar pr aksje.Mandag omsettes aksjen for 389,90 kroner, opp 1,75 prosent.