I følge Bloomberg skal Snapchat, bildedelings- og chattejenesten som sprer seg som ild i tørt gress, være i samtaler med Alibaba om tilførsel av penger til en pris som verdsetter selskapet til 10 milliarder dollar, tilsvarende nær 63 milliarder kroner.Facebook forsøke seg på Snapchat i fjor, men fikk en kald skulder, og snudde seg rundt og kjøpte Whattsapp for 19 milliarder dollar, tilsvarende 119 milliarder kroner.Men Snapchat er det ikke den appen som prises høyeste i det unoterte markedet i øyeblikket. Den plassen innehas av Uber, som hjelper deg med alltid å fikse en «drosje» på minutter når du trenger det.Uber verdsettes,, til 17 milliarder dollar, tilsvarende knapt 107 milliarder kroner.Uten sammenligning forøvrig er det 5 milliarder kroner mindre enn Seadrill på Oslo Børs og 26 milliarder kroner mer enn Yara. Det er også 46 milliarder kroner mer enn Gjensidige og 25 milliarder kroner mer enn cruiserederiet RCCL.På oversikten er også den skybaserte lagrings- og backup tjenesten Dropbox og ferieboligtjenesten airbnb.