Et minutt etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,48 prosent og står i 4.362,87 poeng, mens Dow Jones står i 16.521,43 poeng etter en nedgang på 0,29 prosent.Redningen av den kriserammede portugisiske storbanken Espírito Santo bidrog mandag noe til å roe investorenes nerver, etter forrige ukes blodbad, fastslår Nicolay Eger, Managing Director for Norge i IG, i en markedskommentar.Kombinasjonen av frykt for et mer «haukete» Federal Reserve, finansiell uro i euro-periferien, økt friksjon mellom Russland og Vesten og Argentinas åttende statskonkurs var alt medvirkende til å sende både Wall Street, Europa og Oslo Børs ned rundt tre prosent forrige uke.På mandag fikk de amerikanske og norske indeksene en moderat rekyl, mens det var mer rufsete i Europa.