Biotec Pharmacon kutter tapene

Biotec Pharmacon økte på topplinjen, og slanket underskuddet i 2. kvartal.

Svein Lien. Foto: Finansavisen
Børs

Biotec Pharmacon melder om et resultat før og etter skatt på minus 2,5 millioner kroner i 2. kvartal 2014, mot minus 4,9 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,06 kroner, mot minus 0,14 kroner ved samme korsvei i fjor.Driftsresultatet ble negativt med 2,9 millioner kroner, mot minus 5,3 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 9,3 millioner kroner, sammenlignet med 4,6 millioner kroner i 2. kvartal 2013.Internasjonale evalueringerSelskapet skriver blant annet at intenasjonale evalueringer av Woulgan® Biogel går fremover, og at organisasjonen er styrket med ansettelsen av Børge Sørvoll som finansdirektør.Følg kvartalspresentasjonen LIVE 08:30 Her er rapporten!