De asiatiske børsene viser både røde og grønne tall mandag morgen, etter at
. I tillegg tar investorene inn nyheten om .- Markedet er i økende grad på vei mot en korreksjon. Det er vanskelig for investorene å tolke konsekvensene av europeiske bailouts, så det asiatiske markedet har en tendens til å falle med det amerikanske markedet. Jobbtallene fra USA har ikke endret seg mye, noe som betyr at økonomien ikke tar seg opp raskt, sier sjefsstrateg Koichi Kurose i Resona Bank Ltd. i Tokyo til Bloomberg.I Japan er Nikkei 225 ned 0,12 prosent, mens den bredere Topix-indeksen faller med 0,14 prosent.Kinesiske CSI 300 stiger med 1,31 prosent, Shanghai Composites er opp 1,14 prosent, og i Hong Kong stiger Hang Seng med 0,34 prosent.Australske S&P/ASX 200 er ned 0,26 prosent, Singapores Straits times faller 0,59 prosent, mens Kospi i Sør-Korea legger på seg 0,11 prosent.I Taiwan er Taiex opp 0,45 prosent.