Norwegian var lenge i pluss etter å ha lagt frem passasjertall som viser en vekst i trafikkvolumene (såkalt RPK) på 34 prosent.Inntektsmålet yielden faller til 0,47 i juli fra 0,53 samme måned i fjor, men opp fra 0,46 i juni.- Det er i og for seg litt tregere oppgang på yielden enn jeg hadde håpet på, men absolutt en bedring, og en veldig bra lastefaktor, sier analytiker Preben Rasch-Olsen i Carnegie til Reuters.- Vi har kjøpsanbefaling. Jeg må nok ta estimatene litt ned, for dette var litt svakere enn ventet, men markedet ligger mye lavere enn der jeg havner, så det ligger mye negativitet rundt aksjen. Det har vært verre forventninger der ute, sier Rasch-Olsen.Danske Bank sier det ser mer nedside til estimatene i markedet og kutter 12 måneders kursmål fra 140 kroner til 120 kroner. Salgsanbefalingen gjentas.På Oslo Børs omsettes aksjen for 182,10 kroner, ned 0,38 prosent. I løpet av dagen har aksjen vært oppe i 189,90 kroner og nede i 180,20 kroner.I løpet av den siste måneden har aksjen falt hele 15,14 prosent.