De norske i USA og Canada

Wall Street endte opp onsdag. Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada.

Tore Meek / SCANPIX
Børs

Etter tirsdagens fall på Wall Street, fikk markedene seg en god opptur onsdag.Det skjedde etter at den amerikanske detaljhandelen var uendret fra juni til juli.Konsensus lå ifølge vår makrokalender på 0,2 prosent oppgang.Eksklusive bilsalg var detaljhandelen opp 0,1 prosent, mot ventede 0,4 prosent.At tallene kom inn under forventning har ifølge Bloomberg økt investorenes tro på at en renteøkning fra Federal Reserve ikke vil komme tidligere enn ventet likevel.Dermed steg Dow jones 0,55 prosent til 16.651,80 poeng, S&P 500 la på seg 0,67 prosent til 1.946,72 poeng, mens Nasdaq steg 1,02 prosent til 4.434,12.Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada onsdag: