En kjøpsanbefaling - en salgsanbefaling

Analytiker Asbjørn Taugbøl rykker ut med en kjøpsanbefaling. Samtidig advarer han mot en investering.

Investtech: f.v. Fredrik Tyvand, Geir Linløkken, Espen Grønstad, Asbjørn Tagubøl. Fotograf: Bjørg Hexeberg.
Børs

I mandagens rapport fra Investtech anbefaler analytiker Asbjørn Taugbøl kjøp av aksjer i Vardia. Samtidig går han ut med en salgsanbefaling på Norwegian.- Vardia har hatt en positiv kursutvikling siden aksjen ble notert i april. Det er foreløpig ikke etablert noen stigende trend, men positiv volumbalanse indikerer optimisme blant investorene, noe som styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat- NAS ligger i en fallende trend og har brutt støtten ved 185 kroner. Videre nedgang innenfor trenden er dermed signalisert. Det er lite støtte under dagens nivå, mens det ved reaksjoner opp, nå ligger motstand ved 185 kroner. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler. Vurdering: Svak salgskandidat