Etter syv års ørkenvandring har Pareto Bank-aksjen skutt kraftig i været, skriver Finansavisen. I går steg aksjen nye 12,5 prosent og nådde rekordnivået 1.350 kroner. Kursoppgangen startet midt i juli, da kursen nådde 1.100 kroner. Helt i slutten av juli ble den handlet til 1.200.Det gleder kjendisinvestorene Arne Fredly, Øystein Stray Spetalen, Fredrik W. Mohn med flere. Fredly har kjøpt Pareto Bank-aksjer for 50 millioner fordelt på to omganger, og sitter nå med 55.000 aksjer på konto hos Societe Generale. Hvis man legger gårsdagens kurs til grunn, har Monaco-investoren allerede inne en gevinst på 25 millioner kroner.
– Jeg har ingen planer om å selge. Tabben var som vanlig at jeg burde kjøpt mer, sier Arne Fredly til Finansavisen.NB! Arne Fredly er gjest i HegnarTV mandag 18. august kl.15.30. Følg med!
Frederik W. Mohn og Øystein Stray Spetalen har gevinster på henholdsvis 10 og 8 millioner kroner etter noen få sommeruker på eiersiden av Pareto Bank.LES HELE SAKEN I DAGENS FINANSAVISEN.