Hotell-sjef: - Nå snur det

Administrerende direktør i Scandic Hotels Norge tror på overskudd fremover.

Scandic
Børs

– Vi sier oss relativt fornøyde med resultatet for 2013. Det er selvfølgelig ikke optimalt med et negativt resultat, men vi har hatt kostnader i forbindelse med åpningen av tre nye hoteller, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Hotels Norge til DN, og fortsetter: – Sett bort ifra disse kostnadene, så er resultatet i null. Mens Rica Hotels hadde et overskudd på 51 millioner kroner i 2013, har Scandic Hotels har hatt et underskudd på mellom 18 og 51 millioner kroner årlig siden 2010.Ifølge Steen-Mevold var planen at Scandic i Norge skulle ha slutt på underskuddene fra 2014, men kjøpet av konkurrenten Rica i februar vil endre regnskapsstrukturen fremover. – Vi har en helt ny situasjon med Rica og Scandic, men vi følger de planene vi tidligere har lagt for hvert enkelt av selskapene. Gjør vi det, så kommer vi til å se et overskudd for begge selskapene i 2014, sier han videre til DN.