Lavere omsetning ga røde tall

Scanship Holding melder om negativt resultat etter skatt, men tror på økt omsetning fremover.

Børs

Skipsbyggeren Scanship Holding melder om et resultat etter skatt på -3,0 millioner kroner i 2. kvartal 2014, mot -0,6 millioner kroner i samme periode året før. Resultatet før skatt ble -3,9 millioner kroner, sammenlignet med -0,9 millioner kroner året før. Driftsresultatet ble -2,1 millioner kroner, mot 3,5 millioner kroner året før. Driftsinntektene beløp seg til 31,8 millioner kroner, sammenlignet med 35,9 millioner kroner i 2. kvartal 2013. Kontantstrømmen økte samtidig med 45,9 millioner kroner i perioden. - Scanship har økt sin kapasitet innen kommersielle aktiviteter og salg og det ventes at dette vil drive topplinjen, skriver selskapet. Her er rapporten og presentasjonen.