Det amerikanske børsindeksene så lenge ut til å skulle gå inn i en tøff dag nummer 2 på Wall Street.Torsdagblant annet etter forventninger om at den amerikanske sentralbanken kunne komme til å løfte renten hurtigere enn tidligere ventet.Etter at den viktige månedsrapporten «non-farm payrolls» , snudde imidlertid førhandelsindeksene.Mens markedet ventet at det ble skapt 230.000 nye jobber i juli, var det reelle tallet 209.000. Samtidig ble tallene for juni opprevidert fra 288.000 til 298.000.I skrivende stund er Dow Jones, Nasdaq og S&P 500 opp mellom 0,1 og 0,2 prosent i ordinær handelen.Før månedsrapporten kom ble indeksene handler ned mellom 0,5 og 0,6 prosent.- Man kan argumentere for at gårsdagens økte forventning om tidligere renteoppgang, som bidro til å senke aksjemarkedene, har avtatt noe, sier kommentatorer i CNBC.