Nå er Snapchat-gründerne trolig milliardærer

Snapchat-gründerene kan trolig prise seg milliarder av lykke for at de ikke "hoppet til sengs" med Facebook eller Alibaba.

Børs

Snapchat valgte selvstendighet og venture capital fremfor å inngå partnerskap med nettgiganter, som Facebook og Alibaba. Prosessen kan ha gjort selskapets gründere til milliardærer, skriver Forbes.com.Ifølge nettstedet har det Silicon Valley-baserte venture capital-selskapet Kleiner Perkins Caufield & Byers inngått en avtale om å investere 20 milioner dollar eller om lag 124 millioner kroner i Snapchat. Ifølge en rapport i Wall Street Journal verdsetter det bilde- og meldingstjenesten til solide 10 milliarder dollar eller om lag 61,8 milliarder kroner.Stemmer regnestykket er Snapchat en av verdens mest verdifulle private oppstartselskap innen tech-sektoren. Dette til tross for at selskapet ennå ikke har én krone i inntekter.Ifølge Forbes er det også stor sannsynlighet for at avtalen har gjort selskapets to gründere, Even Spiegel og Bobby Murphy, til milliardærer. Forbes anslo i desember 2013 at de to fortsatt sitter på hver sin 25 prosents eierandel i selskapet. 

Nyheter
Børs