Nå styrer døtrene alt - med ett unntak

Stein Erik Hagen har overlatt mesteparten av ansvaret i Canica til døtrene.

Stein Erik og Camilla Hagen. Foto: Scanpix
Børs

Stein Erik Hagen er blitt lam i venstre arm og har overlatt familieselskapet Canica til sine døtre for godt. Han konsentrerer seg om Orkla, kunst og Prostatakreft­stiftelsen, mens døtrene har kjøpt seg opp i eiendomsselskapet Norwegian Property, skriver DN.- Etter at jeg ble lam i venstre arm har jeg gjennomgått en operasjon i Norge og fire operasjoner i USA siden mars i år. Jeg blir forhåpentlig helt ok om seks-åtte måneder, skriver Stein Erik Hagen i en tekstmelding.- Jeg har således valgt å overlate eieransvaret i Canica permanent til mine døtre. Jeg konsentrerer meg om Orkla, kunstsamlingen og Prostatakreftstiftelsen, skriver Hagen til DN.Han ble operert fredag i forrige uke. Lammelsen fikk Hagen etter en alvorlig nakkeprolaps i mars.Om John Fredriksens oppkjøp i Norwegian Property har Hagen følgende å si:- Jeg har ikke noe imot å eie aksjer sammen med Fredriksen. At han kjøper er et tegn på at det er et bra selskap, og det tror jeg er veldig bra, sier han, og legger til at Norwegian Property er en langsiktig investering.