Nytt mareritt for innsiden — PGS verst

Finansavisens innsideportefølje ligger nå langt bak børsen. Nykommer var aller verst.

Adm. direktør i PGS, Jon Erik Reinhardsen. Foto: Finansavisen
Børs

Finansavisens innsideportefølje falt 5,0 prosent sist uke, og tangerte dermed årsverste fra uken før.I samme periode gikk hovedindeksen på Oslo Børs tilbake 2,4 prosent.Innsiden taper dermed ytterligere terreng til markedet, og stillingen er 7,4 vs. minus 0,8 prosent - i børsens favør.Vi minner igjen om at porteføljen fryses fredager klokken 12.Følg Hegnar.no på Facebook her!PGS-smellHeller ikke denne uken slapp noen aksjer unna rødfargen, og verst gikk det utover PGS, som falt 6,8 prosent i sin første uke.Protector Forsikring trakk ned 6,6 prosent.Faktisk falt samtlige aksjer i porteføljen mer enn hovedindeksen.Opera Software og Aker gikk tilbake hhv. 4,3 og 4,2 prosent, mens BW Offshore falt 3,1 prosent.BW Offshore gikk forresten eksklusive utbytte på 0,03 dollar 10. juni, slik at 18 øre er lagt til siste kurs.

 

Nyheter
Børs