Questerre med høyere omsetning

Men selskapet investerer også betydelige midler for videre utvikling.

Mike Binnion, CEO i Questerre Energy. Eivind Yggeseth/FA / Eivind Yggeseth/FA
Børs

Questerre Energy melder om et resultat etter skatt på -0,9 millioner dollar i 2. kvartal 2014 mot 0,7 millioner dollar i samme periode året før.Resultatet før skatt ble 1,4 millioner dollar, sammenlignet med -0,7 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 5,8 millioner dollar, sammenlignet med 5,0 millioner dollar i 2. kvartal 2013.Kontantstrømmen ble samtidig redusert fra 41,7 millioner dollar til 31,7 millioner dollar i løpet av perioden, hovedsakling som følge av store kostnader relatert til investeringsaktiviteter.Mens positiv kontrantstrøm fra operasjoner utgjorde 3,0 millioner dollar, utgjorde utgifter relatert til investeringsaktiviteter hele 13,4 millioner dollar.- Med utvikling av Montney underveis drillet vi et antall viktige brønner i andre kvartal. Per i dag har vi fire vellykkede tester. Disse brønnene er viktige for å vurdere over 130 mulige boremuligheter over 17 seksjoner som vi eier 100 prosent av, sier styreleder i Questerre Energy Corporation, Mark Binnion, i rapporten.Her er rapporten.

Nyheter
Næringsliv