Serodus: - Vi har stor tro på produktet

- Vi er selvfølgelig veldig glad for at patentet nå er registrert, sier Serodus-topp til Hegnar.no.

Gaustadalléen 21. Foto: Google Street View.
Børs

Det børsnoterte farmasiselskapet Serodus melder på sine hjemmesider at SER150-patentet er godkjent i USA.- Vi er selvfølgelig veldig glad for at patentet nå er registrert, men samtidig er produktet fortsatt i en tidlig fase av utviklingen hvor de første kliniske studier (Phase I) er gjennomført, og på det nåværende stadiet forbereder vi fase II-studier. sier Serodus' CFO Tore Kvam til Hegnar.no.- Dette er et produkt som vi har stor tro på og som har et betydelig markeddpotensial da det pr i dag er ca. 50 millioner mennesker som har fått diagnose med denne type lidelser. Dette er også et marked som vokser. Vi er derfor veldig spent på den videre utviklingen av dette produktet, sier Kvam.Serodus-aksjen er uendret på 2,90 kroner, noe som betyr at selskapet prises til 80 millioner kroner.Så langt i å har Serodus falt 34,1 prosent, mens aksjen er opp 34,2 prosent det siste året.