Sveeas-selskap sliter ikke med Russland

Viking Supply Ships berøres ikke av de politiske tiltakene som er iverksatt.

Balder Viking. Foto: Viking Supply Ships
Børs

– Det som har skjedd så langt har ingen innvirkning på våre operasjoner i Russland, sier administrerende direktør Christian W. Berg i Viking Supply Ships i DN.Rederiet, som kontrolleres av investoren Christen Sveeas, har oppdrag for 750 millioner kroner i Karahavet øst for Barentshavet.Inntil videre tyder ingenting på at endringer i det politiske landskapet vil påvirke selskapet negativt. – Vi følger dette tett og har sikret oss nødvendig ekstern kompetanse for best mulig å kunne vurdere situasjonen, sier Berg til DN. Det er skipene «Loke Viking», «Magne Viking», «Brage Viking» og «Balder Viking» som bistår i forbindelse med boreoperasjonene i Karahavet i sommersesongene i 2014 og 2015. Ifølge tidligere melding har rederiet opsjoner på utleie av fartøyene de to etterfølgende årene.

Nyheter
Børs