UBS kutter aksje med 50 kroner

Den sveitsiske banken nedjusterer sine forventninger til Schibsted.

Rolv Erik Ryssdal, konsernsjef i Schibsted - Foto: Selskapet
Børs

UBS kutter sitt kursmål på Schibsted fra 440 til 390 kroner og beholder sin kjøpsanbefaling på aksjen, en rapport tirsdag, ifølge TDN Finans.«Aksjen falt mye etter at investeringene i deres «joint ventures» var større enn ventet og tynget inntjeningen i andre kvartal. Det var heller ingen vekst i omsetningen til å veie opp for dette. Vi fortsetter likevel å tro at alt ikke bare er undergang for selskapet», heter det i rapporten.Analytikerne i UBS viser til at veksten i online-divisjonen på ni prosent var under deres estimater, men at ledelsen fortsetter å gjenta deres vekstmål på lang sikt for FINN og resten av divisjonen. Meglerhuset tror 2014 vil fortsette å være et overgangsår med lavere inntjening i flere markeder, men de fortsetter å tro at investeringene vil gi avkastning på lengre sikt. Schibsted-aksjen blir i dag omsatt for 308,50 kroner - opp 0,6 prosent i dagens handel.