Ukens 19 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 19 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett. Foto: Finansavisen.
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 19 aksjer denne uken.Collett er enig med Tunaal om Norsk Hydro og Marine Harvest, og med Roland om BW LPG, DNO og Protector Forsikring.Ukens 19 anbefalte aksjer AkerAustevoll SeafoodAvance GasBakkafrostBW LPGBW OffshoreDNB DNOGolden OceanHöegh LNGMarine Harvest Norsk HydroOrklaProtector ForsikringRCCLSalmarSubsea 7TelenorVizrtArctic har ifølge avisen klart seg klart best hittil i år, med en avkastning på 24,3 prosent. DNB Markets og Nordea Markets er opp hhv. 23,8 og 11,0 prosent.Hovedindeksen har steget 9,6 prosent siden nyttår.Her publiseres kontinuerlig nye aksjetips.Følg Hegnar.no på Facebook her!