Wall Street åpner opp

Børsene i New York starter uken med oppgang. Følg utviklingen her.

AP Photo
Børs

Børsene i New York fortsetter der de slapp på fredag — med oppgang.Dow Jones stiger 0,2 prosent til 16.592,49, Nasdaq 0,4 prosent til 4.388,21, mens den bredere S&P 500-indeksen legger på seg 0,3 prosent til 1.937,85.Samtlige av S&Ps 10 nøkkelindekser vanker i positivt terreng.Følg utviklingen her.Holder et øye med FedPå en nyhetsfattig dag fortsetter investorene å fokusere på noe lavere geopolitisk risiko. I tillegg holder de ifølge Marketwatch et øye med Federal Reserves nestkommanderende Stanley Fischer.I et skriv forberedt for en tale på en konferanse i Stockholm, karakteriserer Fischer innhentingen i utviklede økonomier som skuffende. Dette har ført til at mange observatører, inklusive Fed, jekker ned sine forventninger til langsiktig vekst i USA.Biotek-gjennombruddBlant enkeltaksjer spretter Mannkind opp 16 prosent etter å inngått en lisensavtale med Sanofi om å utvikle og selge den inhalerbare insulin-medisinen Afreeza i USA. Kinder Morgan legger på seg 9 prosent på planer om å samle sitt olje- og gassrørimperium i ett selskap, i en avtale oppgitt til 44 milliarder dollar.Følg Hegnar.no på Facebook her!