Archer spritet opp innsiden

Finansavisens innsideportefølje holder tritt med børsen, og vel så det. To aksjer utmerker seg.

Foto: Finansavisen
Børs

Finansavisens innsideportefølje steg 1,13 prosent sist uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs var opp nesten det samme — 1,05 prosent.Innsiden tar dermed bittelitt innpå markedet, og stillingen er 11,8 vs. 6,7 prosent - i børsens favør.Vi minner igjen om at porteføljen fryses fredager klokken 12.Følg Hegnar.no på Facebook her!Pangstart med Trøim Spesielt to aksjer bidro positivt denne gang.Opera er inne i en god stim, og steg nye 4,1 prosent. Aksjen er opp 10,8 prosent siden den ble tatt inn 4. juli.Archer utmerket seg med en oppgang på 4,9 prosent i sin første uke. Aksjen ble tatt inn sist etter at nestleder i styret, Tor Olav Trøim, kjøpte for 3,8 millioner kroner.Ellers var Aker uendret, mens PGS og Protector Forsikring trakk ned hhv. 2,5 og 0,7 prosent.Ingen endringer gjøres denne gang.