Blar opp 200 mill. for fabrikk

Nå får entreprenør Olav Stangeland og sønnen Tommy Stangeland mer boltreplass på Bryne.

Byggeplass. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix.
Børs

Entreprenøren Olav Stangeland og sønnen Tommy Stangeland kjøper fabrikklokalene til Aarbakke as på Bryne av Inge Brigt Aarbakke og HitecVision, skriver DN.Etter det avisen erfarer, er prisen i underkant av 200 millioner kroner. I prospektet som ble lagt ut i forbindelse med salget, ble det antydet en pris godt over 200 millioner kroner. På bygget er det en nær 15 år lang leieavtale med årlige leieinntekter i underkant av 15 millioner kroner. Det er aksjene i selskapet Aarbakke Eiendom som far og sønn Stangeland gjennom familiens holdingselskap kjøper.– Vi ser dette som en god langsiktig investering. Aarbakke-navnet er kvalitet, sier Olav Stangeland til DN.– Dette er et salg som er håndtert av HitecVision, sier Inge Brigt Aarbakke, til avisen.– Vi kan bekrefte at Stangeland har kjøpt. Det er både for kjøper og selger en ren finansiell transaksjon, utover det har vi ingen kommentarer, sier Egil Stokka fra HitecVision.