Eltek landet betydelig Afrika-kontrakt

Eltek skal levere strømsystemer til signalutstyr til jernbaner i Afrika.

Publisert 15. sep. 2014 kl. 18.42
Oppdatert 15. sep. 2014 klokken 18.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 116 ord
Colin Howe. Foto: Eltek.
Eltek har inngått en betydelig kontrakt for levering av strømsystemer til signalutstyr til jernbaner i Afrika, går det frem av en børsmelding mandag.Avtalen er inngått med en ledende global infrastrukturleverandør, og kontraktssummen oppgis til 1,4 millioner euro. Det tilsvarer ca. 11,6 millioner kroner på dagens kurser.- Eltek har de siste årene jobbet strategisk med å forsterke selskapets forhold til globale infrastrukturleverandører, som et viktig vekstinitiativ innen industri-segmentet vårt.- Denne kontrakten beviser hvorfor disse forholdene er viktige, sier Eltek-direktør Lars Dousa i en kommentar.Eltek har steget 3,0 prosent på Oslo Børs den siste måneden.Hittil i år er aksjen opp 40 prosent, mens den har steget over 70 prosent det siste året.