Evry inn i innsideporteføljen

Finansavisens innsideportefølje taper terreng til børsen. Én aksje byttes ut.

Publisert 9. sep. 2014 kl. 16.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 149 ord
Finansavisens innsideportefølje falt 0,7 prosent sist uke. Samtidig steg hovedindeksen på Oslo Børs 0,7 prosent.Innsiden taper dermed terreng til markedet, og stillingen er 12,5 vs. 6,0 prosent - i børsens favør.Vi minner igjen om at porteføljen fryses fredager klokken 12.
Bare én aksje bidro positivt denne gang: Protector Forsikring steg 1,0 prosent.Aker falt aller mest med sine 3,3 prosent.Archer, PGS og Opera gikk tilbake 0,3-0,5 prosent.Ut går Aker, som har falt 8,8 prosent siden aksjen ble tatt inn 13. juni.Inn kommer Evry, etter at konsernsjef Terje Mjøs har kjøpt aksjer for 1 million kroner. Kjøpet kommer på toppen av aksjeprogrammet for nøkkelpersoner.Det er også verdt å merke seg at kjøpet skjedde etter forrige ukes kurshopp på kraftige 30 prosent, utløst av spekulasjoner om oppkjøp. Mjøs varslet at Evry, med storeierne Telenors og Postens velsignelse, vil vurdere ulike strategiske alternativer.