Fjerde dag på rad med børsfall i Asia

MSCI Asia Pacific Index er på det laveste nivået på tre uker.

Publisert 9. sep. 2014 kl. 07.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord
AP Photo
Flere av de største børsene i Asia faller for fjerde dag på rad. MSCI Asia Pacific Index er ned 0,3 prosent og ligger dermed an til den laveste sluttnoteringen siden 14. august, melder Bloomberg.Nedturen kommer i kjølvannet av fall i USA mandag, hvor S&P 500 korrigerte ned fra rekordnivåer. Forbrukeraksjer leder an.Daphne Roth, sjef for den asiatiske analyseavdelingen til ABN Amro Private Banking, sier til nyhetsbyrået at man ser en midlertidig konsolidering etter den siste tids rally. Hun slår fast at den globale økonomiske veksten fortsatt er i rute og at de har en "overweight"-anbefaling på aksjer.I Japan stiger Nikkei-indeksen 0,5 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,2 prosent.Hang Seng i Hong Kong er ned 0,2 prosent. CSI 300 i Shanghai og Kospi-indeksen i Sør-Korea faller 0,3 prosent.Straits Times i Singapore står i pluss 0,3 prosent.