- Han kommer ikke til å henge fra seg oppkjøpsstøvlene

Mannen bak merkevaregiganten LVMH er sulten på å kjøpe mer, spår analytikere.

Børs

Bernard Arnault, mangemilliardæren som har bygget opp luksusimperiet LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA, led et sjelden tilbakeslag onsdag da han ble enig om å løsne grepet om Hermes International, skriver Bloomberg.Nettstedet peler på at tilbaketrekningen lite trolig vil minske Arnaults appetitt for fusjoner og oppkjøp.- LVMH, selskapet drevet av Arnault, er en "konsolidator", skriver analytiker i Exane BNP Paribas, Luca Solca, i en epost til Bloomberg.Svakere salgsvekst kan få Arnault til øyne muligheter hos mindre, familieeide selskaper som blant annet Salvatore Ferragamo SpA, Tod’s SpA eller Clarins SA, mener analytiker John Guy, i Berenberg bank i Lonson.Han peker også ut Burberry Group og Tiffany & Co. som mulige kandidater.- Han kommer ikke til å henge fra seg oppkjøpsstøvlene, sier Guy, og fortsetter;- Det er muligheter, men de må være like behagelige for begge parter.