Leverer IT til Forsvaret

Forsvarsbygg har valgt Itera som leverandør på rammeavtale på internett-tjenester.

Arne Mjøs. Foto: Selskapet
Børs

Forsvarsbygg har valgt Itera som leverandør på rammeavtale på internett-tjenester, går det frem av en børsmelding.Rammeavtalen løper i to år, med opsjon på ytterligere forlengelse på inntil to år (1+1 år). Formålet med rammeavtalen er å dekke Forsvarsbyggs behov for drift, support og utvikling av nettsider for Forsvarsbygg. Alle avdelinger i Forsvarsbygg for øvrig kan benytte avtalen. - Denne rammeavtalen treffer veldig godt på strategien vår. For det første representerer den langsiktighet ved at vi viderefører en kunderelasjon vi har hatt i flere år. - For det andre omfatter den hele bredden av tjenestespekteret vårt. For det tredje har vi definert digitalisering av offentlig sektor som et særskilt satsingsområde, sier Itera-sjef Arne Mjøs i en kommentar.Følg Hegnar.no på Facebook her!