Meglerhus vraker kjøpsanbefalingen

Tallknuserne i Danske Bank Markets jekker ned anbefalingen på North Atlantic Drilling.

Publisert 12. sep. 2014 kl. 10.44
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 81 ord
John Fredriksen. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.
Danske Bank Markets tar ned anbefalingen på North Atlantic Drilling fra kjøp til hold. Ifølge TDN Finans kommer det frem av en morgenoppdatering fredag.Meglerhuset mener risikoen for økte sanksjoner mot Russland legger til ett nytt lag av risiko til Seadrill/North Atlantic Drillings avtale med Rosneft.Imidlertid anser meglerhuset dette for i hovedsak å være relatert til tidspunktet for oppstart av kontraktene.North Atlantic Drilling er på unotert-listen. Aksjen ble sist omsatt for 65 kroner.Siden nyttår har verdien på selskapet økt med 13,04 prosent.