Milliardærer advarer mot børsras

Milliardær og investor Sam Zel er siste mann ut til å spå nært forestående børsras.

wall street, newyork
Børs

Fra før har kjente milliardærer og investorer som George Soros, Carl Icahn og Stan Drunckenmiller uttrykt samme bekymring, ifølge MarketWatch.com- Børsen er på all-time-high, men den økonomiske aktiviteten er ikke på all-time-high, sier Sam Zel under det direktesendte Squawk Box på CNBC.Han mener de amerikanske børsene er overvurdert.Også George Soros tilhører pessimistene. Hans Soros Fund Management har økt kjøpet av S&P 500 EFT'er, også kalt SPY, som brukes når man spekulerer i en nedgang.Milliardær Carl Icahn har uttalt at han er veldig nervøs for de amerikanske børsene. Mens milliardæren Stan Drunckenmiller har sagt at han er utrolig for at markedet villeder folk fra å se de store langsiktige risikoene i økonomien.