Nasdaq-skrell i New York

Dow Jones står imot, men Nasdaq går på en lei smell på Wall Street mandag.

Publisert 15. sep. 2014 kl. 17.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 115 ord
netflix
Wall Street har åpnet blandet mandag.Dow Jones er opp 0,1 prosent til 16.997,58, mens den bredere S&P 500-indeksen trekker ned 0,2 prosent til 1.981,77.Blandet var også dagens makrotall.Empire Manufacturing-indeksen , mens i august.Samtidig lever spenningen foran denne ukens rentemøte i Federal Reserve.Investorene ser etter signaler om når den første renteøkningen kan komme.Derimot går den IT-tunge Nasdaq-indeksen på en smell, og faller nærmere bestemt 0,9 prosent til 4.033,98.Blant taperne finner vi Netflix og eBay, som begge faller 2,3 prosent. Google og Microsoft faller rundt prosenten, sistnevnte på dagen selskapet har plukket opp den svenske spillprodusenten Mojang for 2,5 milliarder dollar.Mojang står blant annet står spillet Minecraft.