- Ønsker tilbud på hva Dolphin kan tilby

Konsernsjef Atle Jacobsen i Dolphin Group har spennende nyheter torsdag.

Publisert 11. sep. 2014 kl. 13.56
Oppdatert 12. sep. 2014 klokken 10.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord
Konsernsjef Atle Jacobsen i Dolphin Group sa under selskapets presentasjon ved Pareto Securities' Oil & Offshore Conference i Oslo torsdag selskapet er blitt kontaktet av en amerikansk supermajor som ønsker et fast tilbud på hva Dolphin kan tilby i den mexicanske delen av Mexicogulfen, melder TDN Finans.-Houston-kontoret vårt er blitt kontaktet av en supermajor som ønsker et fast tilbud i Mexico, sier Jacobsen.Jacobsen hadde ikke mulighet til å snakke med pressen etter presentasjonen, men til TDN Finans utdyper finansdirektør Erik Hokholt:-Vi ble kontaktet denne uken av en amerikansk supermajor som planlegger 3D-seismikk i den mexicanske delen av Mexicogulfen. Dette var en del tidligere enn ventet, sier Hokholt.Konsernsjef Jacobsen sa i sin presentasjon at han venter at aktiviteten offshore i Mexico vil komme i gang i 2.halvdel av 2015, og at han tror potensialet i området er større enn analytikerne regner med.-Den mexicanske Mexicogulfen kan bli like stor som den amerikanske delen, sier finansdirektør Hokholt til TDN Finans.