- Oppsiden på børsen er større enn du aner

Investeringsdirektør Stig Myrseth advarer samtidig om at forholdene aldri har ligget bedre til rette for fremveksten av bobler.

Børs

I den siste ukerapporten fra Dovre Forvaltning hevder investeringsdirektør Stig Myrseth at oppsiden på børsen kan være mye større enn du aner.- Vi ser få tegn til noen snarlig krise i verdensøkonomien. Det er vanskelig å identifisere resesjonsutløsende ubalanser, og med lav inflasjon og fortsatt mye ledig kapasitet bør veksten kunne fortsette i minst et par år til, skriver Myrseth.- Holder statsrentene seg lave samtidig som verdensøkonomien og selskapsresultatene vokser moderat, skal aksjekursene videre opp, spesielt i Europa hvor prisingen er mye lavere enn på Wall Street, slår Myrseth fast.Han minner samtidig om at forholdene aldri har ligget bedre til rette for fremveksten av bobler.Denne uken gjør ikke Myrseth noen endringer i modellporteføljen.Dovre-porteføljen består dermed av følgende aksjer

  • Panoro EnergyPanoro Energy
  • Petrolia DrillingPetrolia Drilling
  • Wilh. Wilhelmsen ASAWilh. Wilhelmsen ASA
  • Selvaag BoligSelvaag Bolig
  • Höegh LNGHöegh LNG
  • BW OffshoreBW Offshore
Hittil i år har Dovreporteføljen lagt på seg 16,6 prosent.

Nyheter
Børs