Orkla børsnoterer og selger seg ned

Orkla bekrefter intensjonen om å gjennomføre en børsnotering av aksjene i Gränges.

Publisert 10. sep. 2014 kl. 14.00
Oppdatert 10. sep. 2014 klokken 14.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 87 ord
Orkla bekrefter intensjonen om å gjennomføre en børsnotering av aksjene i Gränges AB, går det frem av en børsmelding onsdag.NASDAQ OMX Stockholm har i dag besluttet å akseptere selskapets aksjer for handel på sedvanlige vilkår.Børsnoteringen forventes gjennomført i løpet av 4. kvartal 2014, forutsatt tilfredsstillende markedsforhold.Tilbudet om å erverve aksjer i Gränges vil omfatte nedsalg av eksisterende aksjer eid av Orkla Industriinvesteringar AB. Tilbudet vil bli rettet mot institusjonelle investorer i Sverige og internasjonalt og til allmennheten i Sverige og Norge.