Spår opptur for Bakkafrost-aksjen

DNB Markets jekker opp kursmålet på Bakkafrost.

Aliøki - Funningsfjørður A-71. Foto: Bakkafrost HeinesenMyndir
Børs

DNB Markets har en kjøpsanbefaling på Bakkafrost og oppjusterer kursmålet fra 150 til 160 kroner pr aksje.«Etter en periode for noen år siden med blant annet betydelige biologiske utfordringer tok både selskap selv og myndigheter konsekvensen av dette og innledet en solid snuoperasjon av oppdrettsnæringen på Færøyene. Nye reguleringer og konsolidering av bransjen gjør i tillegg til gunstige naturlige forhold at organiseringen av næringen i dag kan fremstå som et eksempel for andre regioner. Bakkafrost er en viktig aktør idette bildet», skriver meglerhuset.Etter en gjennomgang av drift og estimater har DNB Markets justert opp forventet EPS for 2015 og 2016 med henholdsvis 2,5 og 5 prosent. Bakkafrost er sist omsatt for 138 kroner, ned 0,7 prosent. Oppsiden er dermed på 16 prosent.

Nyheter
Børs