Spetalen-selskap vil kjøpe mer

Weifa mener børsnoteringen og nytt eierskap gjør det mulig for selskapet å vokse gjennom strategiske oppkjøp og sammenslåinger.

Børs

Tirsdag holdt Weifa en investorpresentasjon hvor selskapet kommuniserte at ønsket for fremtiden var å vokse gjennom strategiske oppkjøp og sammenslåinger.Nå vil Weifa bruke tid til å analysere hvilke kandidater som finnes på markedet.-Med de gamle eierne var det kun organisk vekst som var mulig. Med nye eiere og tilgang til kapitalmarkeder er det mulig med strategiske oppkjøp, sier konsernsjef Kjell-Erik Nordby i Weifa til TDN Finans tirsdag.Prosessen videre blir å analysere hvilke muligheter som finnes innen de tre segmentene "consumer health", metformin, og opiater, og så se om de er til salgs.-Det kan være aktuelt å hente inn mer penger for å gjennomføre oppkjøpene dersom styret mener det er riktig, sier Nordby.NB! Kjell-Erik Nordby er gjest i HegnarTV onsdag 3. september.