Strategene i Nordea anbefaler syv aksjer

Erik Roland & Co ber investorer satse på følgende aksjer.

Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Børs

Denne uken velger strategene i Nordea å holde sin portefølje uendret.I løpet av forrige uke var avkastningen for Nordea-porteføljen 0,2 prosent, mens hovedindeksen steg 0,3 prosent."Vår beste aksje i forrige uke var Höegh LNG (+ 6,2%), uten at selskapet kom med spesielle nyheter. Trolig løftes aksjen av at flere får øynene opp for dette selskapet som kan bli en solid utbyttemaskin", skriver meglerhuset.Så langt i år har den steget 15,5 prosent, mens markedet har avansert 12,5 prosent.Ukeporteføljen består av følgende aksjer:

  • BakkafrostBakkafrost
  • Protector ForsikringProtector Forsikring
  • Golden OceanGolden Ocean
  • DNODNO
  • Höegh LNGHöegh LNG
  • TelenorTelenor
  • AkerAker