Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Publisert 9. sep. 2014 kl. 11.23
Oppdatert 9. sep. 2014 klokken 11.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord
Albert Collett. Foto: Finansavisen.
Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 18 aksjer denne uken.Tunaal er enig med Collett om Norsk Hydro og Marine Harvest, og med Roland om Höegh LNG.AkerAvance GasBakkafrostBW LPGBW OffshoreDNB DNOGolden OceanHöegh LNGMarine Harvest Norsk HydroOpera SoftwareProtector ForsikringRCCLSalmarTelenorVizrtWeifa har ifølge avisen klart seg klart best hittil i år, med en avkastning på 33,3 prosent. og er opp hhv. 27,8 og 16,8 prosent.Hovedindeksen har steget 12,5 prosent siden nyttår.