Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett. Foto: Finansavisen.
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 18 aksjer denne uken.Tunaal er enig med Collett om Norsk Hydro og Marine Harvest, og med Roland om Höegh LNG.Ukens 18 anbefalte aksjer AkerAvance GasBakkafrostBW LPGBW OffshoreDNB DNOGolden OceanHöegh LNGMarine Harvest Norsk HydroOrklaProtector ForsikringRCCLSalmarTelenorVizrtWeifaArctic har ifølge avisen klart seg klart best hittil i år, med en avkastning på 30,3 prosent. DNB Markets og Nordea Markets er opp hhv. 27,0 og 15,4 prosent.Hovedindeksen har steget 12,1 prosent siden nyttår.Her publiseres kontinuerlig nye aksjetips.Følg Hegnar.no på Facebook her!

Nyheter
Børs