Weifa vurderer ny emisjon

Det Spetalen-tilknyttede selskapet vil hente penger.

Publisert 9. sep. 2014 kl. 16.46
Oppdatert 9. sep. 2014 klokken 16.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord
Foto: Finansavisen
Øystein Stray Spetalen-selskapet Weifa vurderer ifølge en melding etter børsens stengetid å gjøre en ny rettet emisjon på 144 millioner nye aksjer, tilsvarende 9,89 prosent av den utestående aksjekapitalen etter registrering av de nye aksjene.Prisen vil bestemmes gjennom en akselerert bookbuilding-prosess, og de nye aksjene vil kunne bli registrert i morgen, onsdag 10. september, samtidig med selskapets tidligere offentliggjorte tegningsrettsemisjon, skriver TDN Finans.Minimumsordren for denemisjonen er satt til det antall aksjer som tilsvarer en samlet kjøpssum på 100.000 euro.Det opplyses at nettoprovenyet vil brukes til å finansiere vekstinitiativer innen virksomhetsområdene for forbrukerhelse og B2B.Rådgivere er DNB Markets og Carnegie.Les hele meldingen !