Aksjen stuper på tirsdagens nyheter

The Coca-Cola Company skuffer Wall Street. Nå setter ledelsen i gang omfattende sparetiltak.

Trader ved Wall Street - Foto: Scanpix
Børs

I tredje kvartal 2014 fikk The Coca-Cola Company et nettoresultat på 2,11 milliarder dollar, eller 48 cent per aksje, mot 2,45 milliarder dollar, eller 54 cent per aksje, for et år siden.Selskapet omsatte i perioden for 11,98 milliarder dollar.Analytikerne forventet et resultat på 53 cent per aksje av en omsetning på 12,12 milliarder dollar.Selskapet har i dag presentert omfattende kostnadskutt, og håper å spare inn tre milliarder dollar årlig innen 2019. I februar i år var planene å kutte kostnadene med én milliard dollar.Ledelsen gjør det også klart at selskapet ikke vil innfri resultatforventningene for året.Aksjen faller 3,33 prosent til 41,85 dollar i tirsdagens førhandel.

Nyheter
Børs