Aksjesjef: – Nå er det mye som er blitt billig

Det kan være et godt tidspunkt å liste seg inn i aksjemarkedet igjen, mener analysesjef Morten Jensen i DNB Markets.

Morten Jensen. Foto: Finansavisen.
Børs

Oslo Børs har rast 14 prosent siden starten av september. Torsdag var nedturen på 2,6 prosent.– I dag er det kapitulasjon. Nå glipper alt, sier analysesjef Morten Jensen i DNB Markets til DN.Jensen advarte før sommeren om stiv prising i aksjemarkedet. Han anbefalte investorene å redusere eksponeringen da aksjemarkedet hadde steget mye uten at selskapene hadde levert resultater som forsvarte oppgangen. Heller ikke de makroøkonomiske utsiktene hadde blitt så mye bedre.Det kan være et godt tidspunkt å liste seg inn i aksjemarkedet igjen, mener han.– Nå er det mye som er blitt billig, sier Jensen til avisen.Han har liten tro på noen stor nedtur nå.

Nyheter
Børs