Cortendo fikk grønt lys

Styret ved Oslo Børs har vedtatt å ta Cortendo opp til notering på Oslo Axess.

Foto: Finansavisen
Børs

Styret ved Oslo Børs har vedtatt å ta aksjene i Cortendo AB opp til notering på Oslo Axess. Det går frem av en melding fra børsen onsdag.Forutsetningen er at selskapet før første noteringsdag offentliggjør godkjent prospekt, og at det gjennom den planlagte emisjonen tilføres minst 48 millioner kroner i ny egenkapital.Første noteringsdag blir senest 5. desember.Les også: Spetalen bygger sitt eget skatteparadis – i NorgeSom planlagt I forrige uke spurte vi om Spetalen-brødrene, som har 22 prosent av Cortendo kunne velge å ta selskapet på børs via NEL (tidligere DiaGenic), men den tanken var ikke Cortendo selv med på.- Alt går etter planen, vi skal på børs i 4. kvartal. Vi planlegger å gjør det gjennom vårt eget selskap, sa Cortendos finansdirektør Alexander Lindström til Hegnar.no.Tidligere Sigma-forvalter og biotek-investor Ole Peter Nordby hadde heller ikke tro på at Cortendo og NEL ville være en god match.Følg Hegnar.no på Facebook her!

Nyheter
Børs