De norske i USA og Canada

De amerikanske børsene steg mandag.

Reuters video
Børs

Det var oppgang på børsene i New York mandag, og Nasdaq steg 1,35 prosent til 4.316,07. S&P 500 steg 0,91 prosent til 1.903,99 mens IBM tynget Dow Jones.IBM la frem kvartalstall som skuffet kraftig og aksjen falt 7,2 prosent. Warren Buffet alene måtte dermed se på at 1 milliard dollar av aksjeverdiene til Berkshire Hathaway i IBM forduftet.Dow Jones karret seg likevel såvidt over bunnen fra augst, mens Nasdaq ikke nådde helt opp. S&P 500 nådde heller ikke helt opp til bunnen fra august, men sluttet likevel såvidt over 1.900-nivået.For hver aksje som falt på på NYSE var det nesten tre aksjer som steg. På Nasdaq steg litt mer enn to aksjer for hver som falt.Alle de ti mest omsatte aksjene på Nasdaq steg, med Apple opp 2,1 prosent til 99,76 dollar, før fremleggelsen av kvartalsregnskapet etter stengetid.Se hvordan det gikk med de norske aksjene i USA og Canada:

 

Nyheter
Børs