- Et veldig sterkt marked

Marine Harvest regner med priser på rundt 40 kroner for fjerde kvartal.

Terje Bendiksby og Morten Holm / Scanpix
Børs

-Det er et veldig sterkt marked. I et kvartal der Russland forsvinner så faller prisen en del, men vi selger likevel laksen for gode priser. Når det gjelder prisen for dette kvartalet baserer vi oss på Fishpool og liknende aktører som tror det vil ligge på rundt 40 kroner, sier konsernsjef Alf-Helge Aarskog i Marine Harvest til TDN FinansSelskapets fôrfabrikk går allerede med overskudd, og Marine Harvest vil vurdere mulighetene for ytterligere ekspansjon av fiskefôrproduksjonen i første halvår 2015.Aarskog ser muligheter for å være selvforsynt med fiskefôr i noen områder, men ikke alle.Selskapet har også satt inn folk fra Morpol for å bedre effektiviteten på det franske røyeanlegger som per i dag går i minus.

Nyheter
Børs